Monday, July 18, 2011

Surfin' with a Kurta

Cumartesi günü, Arjun’un evliliğini kutlamak için Holiday Inn otelinde verilen akşam yemeğinde (açık büfe) tıka basa yemek yedik. Kurtalarımızı ilk kez giyme şansımız olan davette, tavuk dönerden, kuzu etine bir çok çeşit bulunuyordu. Holiday Inn ve Indi sayesinde, Hindistan’daki en güzel akşam yemeğimizi yemiş olduk.
PhotobucketPhotobucket

Yemek çıkışı Manish Kumar, Shriya, Swapnil, Anette ve üçümüz, Scream adında bir gece klübüne girdik. Bir buçuk saat boyunca gerek yabancı gerek Bollywood müzikleri eşliğinde dans ettik. Sözün gerisini gif’lere bırakıyorum.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

On saturday, we went to a dinner party (open buffet) in Holiday Inn, to celebrate Arjun's wedding. It was a chance to wear our new Kurta's so we didn't wasted it. On the menu there was a lot of option from Chicken döner to Lamp. Thanks to Holiday Inn and Indi, we have had our best dinner since we arrived to India.

We left the dinner to go to a club called Scream with Manish Kumar, Shriya, Swapnil, Anette and there of us. For around 1.5 hour we have danced with foreign and Bollywood songs. I leave the rest for the gif's.

~Can

1 comment:

  1. gifler şahane! yenilerini de gormek isteriz. blog cok keyifli gidiyor ara ara bakiyorum devamli aklima geldikce. Yakında görüşmek üzere, Sevgiler.

    ReplyDelete