Tuesday, June 28, 2011

First Monday

Pazartesi, ilk iş günümüzde Sudhir bize staj dönemi boyunca yapacağımız üç adet işi saydı ve aralarından kendimize göre bir tane seçmek için oturup karar verdik. Seçeneklerden ilki bir meditasyon koltuğu tasarlamak. İkincisi lüks bir ayakkabı markası için stant tasarlamak. Üçüncü olarak da organik bir giysi markası için marka yaratma süreci. Görkem meditasyon sandalyesini, Açelya ayakkabı standını, ben de marka yaratma sürecini seçtim. Bunlara ek olarak bir de her stajyerden istenen t-shirt tasarımı istedi. Gitmeden önce bitirmemiz ve basılması gerekiyor.

Öğle yemeği için Tarun ve Manish ile ofise çok yakın bir restoranda yemek yedik. Yemeklere alışmak için hala ‘less spicy’. Yemek sonrası ofise döndük ve marka yaratma süreciyle alakalı müşteriler geldi ve üçümüz de yaklaşık 2 saat süren bir toplantıya girdik. Toplantı sona erdikten sonra önceki gün rickhsawda kazıklandığımızı birinci ağızdan duyduk, bunun üzerine bize üzülen ofis arkadaşlarımız bize bir fiyat listesi verdiler. Artık kazıklanmak yok.

Monday, on our first day of work, Sudhir wanted us to choose between 3 jobs while doing the internship in Indi. First one is to design a meditation chair. Second one is a stand for luxerious shoe brand and the third one is a brand creating process. Görkem has picked the meditation chair, Açelya has picked the shoe stand and i have chosen the brand creating process. Including this we are going to design t shirt graphics before we leave. As we have being told, this was something required to do by all the interns. It has to be printed before we leave.

For lunch we went to a restaurant close to the Office with Tarun and Manish. We are still getting used to the food, so still less spicy. After we returned, we have joined to a meeting with the owners of the company i’ll work for. It took around 2 hours. Once the meeting has finished we have learned that we were really cheated on rickshaw for sure. So our friends in Indi felt sorry for us and gave us a chart of rickshaw prices. No more getting cheated.

~Can

1 comment:

  1. Bloğunuzu keyifle izliyoruz. Lütfen özellikle "yerel yaşamla" ilgili daha çok fotoğraf ve "değelendirme" ekleyin.

    Görkem'in sağlık durumunuzun iyi olduğunu anlatmak için kullandığı "temiz klozet" fikrine bayıldım. Kanımca Dushamp'ın "pisuarı" kadar başarılı :-))))

    "Şiva'ya" emanet olun, Hepinizi sevgiyle öpüyoruz.
    "Ganesha" yanınızda, keyfiniz bol, bahtınız açık olsun :-)))))

    ReplyDelete